Dv. 30 de setembre / 11h i 17h

Sala Cúpula

55'

7€

Gaudir de tots els plaers és insensat; evitar-los, insensible.” – Plutarco
A Placer és fer el que ens vingui de gust, convertir-nos en Nick Cave per unes hores, dialogar arran de terra, desfer-nos a petons i transformar els records. A placer és fotre-li una hòstia a Donald Trump o una rèplica a temps.
A Placer de Labuena Compañía se centra en el plaer i el contraplaer. El plaer com a motor que genera satisfacció i el contraplaer com a resistència i com a generador de dependències.
A escena, dos intèrprets es mouen entre el plaer i el contraplaer arribant a vegades a confondre’ls, a barrejar-los… Només tenen una única intenció clara: fer aquelles accions que sempre han desitjat fer sobre un escenari davant d’un públic.
Un collage construït a partir de les seves pròpies experiències i les de tercers. Un relat autoficcionat on la realitat i la ficció van agafades de la mà. Un diàleg entre el cos i la paraula amb música i projeccions en directe.

Labuena Compañía són David Franch i Arantza López. David Franch i Arantza López coincideixen al 2011 a l’animal a l’esquena, treballant en un projecte de videocreació. Després de la bona acollida del seu primer espectacle Osos en el agua i La dona del sac, Labuena Compañía aposta per continuar treballant en la mateixa línia de creació. La reflexió, el text, la ironia i l’humor segueixen sent eines clau de la seva feina. A A Placer també continuen treballant una altra característica seva: el trànsit entre allò teatral i allò performatiu.coproestrena

Fitxa artística

Creació: Labuena compañía
Direcció, interpretació: Labuena Compañía
Vestuari: Labuena Compañía
Video i fotografia: Abel Cunillera
Música: Daniel Pino

TNT2016

Una coproducció de Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, Escena Poblenou, Antic Teatre i Labuena Compañía

http://labuenacia.com/


Compra aquí tus entradas