Ds. 1 d'oct. / 22h

Teatre Alegria

1h 10'

10,50€

La companyia Señor Serrano, fundada l’any 2006 per l’Àlex Serrano, és una de les companyies catalanes de creació contemporània amb més reconeixement a l’estranger.

Guardonada amb el Lleó de Plata 2015 a la Biennal de Venècia, les seves produccions, sempre en la línia del Festival TNT, barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana d’avui en dia.

A Birdie, la seva última creació, ens convertim en ocells entre dos miratges.
D’una banda, guerres, sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, explotació laboral, inestabilitat política, pèssimes condicions sanitàries, persecucions, deportacions forçades, explotació abusiva de recursos naturals, aqüífers esgotats, escassetat d’aliments…
De l’altra, supermercats ben fornits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat, respecte pels drets humans, benestar, reciclatge i energies renovables, prosperitat, mobilitat social…

I entre els dos miratges, estols d’ocells. Milers d’ocells en migració constant, traçant formes impossibles sobre el cel. I, més enllà, planetes, asteroides, matèries primeres, galàxies, sang, cèl·lules, armes, àtoms, electrons, publicitat, quarks, ideologia, por, residus, esperança. Vida. Res en el cosmos s’està quiet. La quietud no existeix, és una quimera. L’única cosa que hi ha és moviment.

Si és impossible aturar un electró, quin sentit té posar tanques als estols d’ocells?

Señor Serrano és una companyia de teatre que crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani. La companyia explota la riquesa de recursos tan innovadors com vintage per tal d’estendre els límits del seu teatre. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren, sobretot internacionalment. Actualment, els Señor Serrano són Àlex Serrano (direcció artística), Pau Palacios (continguts i comunicació) i Barbara Bloin (producció).copro

Fitxa artística

Un espectacle de l’Agrupación Señor Serrano

Creació: Alex Serrano, Pau Palacios and Fernando Dordal
Performance: Alex Serrano, Pau Palacios and Alberto Barberá
Veu: Simone Milsdochter
Project manager: Barbara Bloin
Disseny d’il·luminació i videoprogramació: Alberto Barberá
Disseny de so i banda sonora: Roger Costa Vendrell
Vídeocreació: Vicenç Viaplana
Maquetes: Saray Ledesma
Vestuari: Nuria Manzano
Assistent de producció: Marta Baran
Assessora científica: Irene Lapuente / La Mandarina de Newton
Assessor del projecte: Victor Molina
Assessorament legal: Cristina Soler
Management: Iva Horvat / Agente129

TNT2016

Una producció del Grec 2016 Festival de Barcelona, l’Agrupación Señor Serrano, la Fabrique de Théâtre – Service des Arts de la Scène de la Province de Hainaut, el Festival Terrassa Noves Tendències, Monty Kultuurfaktorij i el Festival Konfrontacje Teatralne.

Amb el suport de l’Oficina de Cultura de l’Ambaixada d’Espanya a Brussel·les, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Centre International de Formation en Arts du Spectacle de Bruxelles.

Agraïment especial a José Palazón per la cessió de la imatge de referència de l’espectacle.

Agraïments: Biennale di Venezia – Biennale College Teatro 2015, Panspermia – Marcel·lí Antúnez, Jordi Soler, Max Glaenzel, Carles Guillem, Jaume Riera, Julia Pelletier, Lara Molina, Pasqual Gorriz, Arturo Rodríguez Morato, Fabrice Chan, Yannick Roman, Yasmina Boudia, Ignacio Español, Rosa Pozuelo, Javier Bauluz i molt especialment a tots els participants en els workshops de la Biennal de Venècia i del CIFAS.

Esponsorització dels animals en miniatura: Safari Ltd.
Esponsorització dels efectes especials: Nasa FX

http://www.srserrano.com/


Compra aquí tus entradas