Ds. 1 oct.

Centre excursionista de Terrassa

El TNT Kids dura tota la tarda! De 17 a 20h.

Gratuït

Avio pancarta Tnt Kids

La companyia Trastero de las artes rescata el valor de la imaginació i dels somnis i, partint de la pregunta “Com seria un circ per a persones invidents?”, han pensat en una altra manera de veure el circ i han creat un circ per gaudir amb els sentits.

El circo que no lo era és una obra per a tots els públics, un espectacle inclusiu per gaudir en família i pensat especialment per a persones amb capacitats especials.

A escena, un grup de 40 persones, amb els ulls embenats, és situat en un espai que simula les graderies del circ. Els artistes presenten els diferents números amb efectes especials en viu i amb accions que involucren el públic: passar un cofre que conté a la Triquiñuela, la vaca contorsionista; ser testimonis del vol de Capirote, l’home vela; ajudar a la trapezista Regina…

El circo que no lo era és una creació col·lectiva realitzada per Alekos, Claudio Frost i Laura Settecase. Una proposta íntima amb l’objectiu de crear un joc sensorial entre el públic i els artistes.

Trastero de las artes és una companyia que es dedica a investigar les arts en totes les seves expressions i pensen el teatre com una eina per a la transformació social. Les seves creacions busquen una experiència propera amb el públic, i la recerca sensorial i lúdica són el fil conductor del nostre mètode de treball que es complementa amb la dansa, la música, la construcció de diferents espais poètics, l’univers i la manipulació de petits objectes i titelles.

Edat recomanada: a partir de 6 anys.

 

 

Fitxa artística

Creació artística: Alekos, Claudio Frost i Laura Settecase
Música: Cristian Londoño / Puerto Fanfarria “El circo perdido”
Escenografia: Alekos, Trastero de las artes
Vestuari: Trastero de las artes i La factoría del ojal
Realització vídeo: Luigi Abanto Varese
Producció: Trastero de las Artes
Agraïments: Lisa Marrani, Juanjo Hurtado, Roberto David Suarez, Paloma Moreno, Tomás Frost, Caroline Gaul, Luigi Avanto i Gabriela Taboad

Una producció de Trastero de las Artes

http://www.trasterodelasartes.com/