Ds. 1 d'oct.

Al TNT Kids (Plaça Vapor Ventalló)

El TNT Kids dura tota la tarda! De 17 a 20h!

Gratuït

Avio pancarta Tnt Kids

Headspace és el nou projecte d’Electric Circus. La instal·lació es compon d’una sèrie de caps grossos que es posen a mode de gran casc i, dins de cada cap, hi ha un espectacle per veure. Electric Circus utilitza la seva tècnica habitual: una combinació de titelles mecàniques i electròniques, també anomenades animatrònics, per crear criatures veritablement realistes.

Després d’entrar a Headspace, un espectacle totalment automàtic i real comença. Dins el cap tot està en calma. El so del món exterior s’esmorteeix i l’interior està il·luminat escassament. Un ambient òptim per a la concentració i la intimitat on el telèfon mòbil no hi pot entrar. L’espectador està obligat a mirar amb els seus propis ulls i tot el que s’hi veu és present; no hi ha monitors ni s’utilitzen projeccions o sons gravats.

Electric Circus és una cooperació entre l’inventor Fred Abeles i la titellaire Mirjam Langemeijer. El seu treball en equip ha donat lloc a una forma única de teatre de carrer. El projecte Headpsace és la continuació de les anteriors i exitoses performances Dirk the homeless robot i Mono the Monkey. La companyia ha girat per tot el món i sempre ha aconseguit impressionar i sorprendre el seu públic.

Aquest espectacle es presenta al Festival TNT en col·laboració amb el Mercè arts de carrer MAC festival


 

 

Fitxa artística

Titellaire: Mirjam Langemeijer
Inventor: Fred Abels
Programador: Rolf Meesters

Una producció d’Electric Circus

http://electric-circus.eu/