Dv. 30 set. i ds. 1 oct. / De 18 a 21h

Espai G d'Art

Exposició

Gratuït

Readymade Productions ens presenta la seva vessant més performàtica amb una proposta interactiva i per a tots els públics, que permetrà a tothom que s’hi apropi gaudir d’una estona divertida, creativa i en família. INSTINT és la convivència en un sol espai de dues instal•lacions. D’una banda, Bodegó – un tastet del qual ja es va poder veure al MicroArts Terrassa 2016– i de l’altra Oberon’s Tears (Les llàgrimes d’Oberó), que s’obre al públic per primera vegada.

Bodegó proposa un viatge pictòric a la inversa. Les fruites i les verdures de les natures mortes surten del llenç per materialitzar-se en una paleta biotecnològica. Alhora, el pintor, que ara pinta amb guants i sense pintura, ja no pot crear el quadre tot sol sinó que necessita la participació de més artistes. Una instal•lació per tocar, veure i moure’s sense parar, per acabar creant un bodegó digital, a partir de la manipulació d’una natura morta tangible i present.

Oberon’s Tears és un bosc màgic on el so i l’aigua es barregen i s’alimenten l’un de l’altre per crear melodies de somni. Els visitants d’aquest petit bosc podran composar, tan sols remullant-se la punta dels dits, cançons de fades i follets que de ben segur despertaran la imaginació i els desitjos de grans i petits. Una excursió plena de sons i colors que conduirà als intrèpids viatgers per mons desconeguts a través de l’oïda, el tacte i la vista. D’aquesta manera, INSTINT esdevé el despertar dels sentits i la combinació d’allò més natural i quotidià amb allò més tecnològic i sintètic, per tal de crear quelcom únic i genuí.

Readymade Productions neix l’any 2015 de la necessitat de crear un nou discurs dramatúrgic viu, crític i sense perdre mai el sentit de l’humor. Formada per professionals del teatre, així com del món de la informàtica i la comunicació audiovisual, Readymade estructura la seva creació en tres grans branques: el teatre, l’audiovisual i les tecnologies expressives enteses com a eines al servei de l’escena.

estrenacopro

 

Fitxa artística

Creació: Anna Mestre i Ventura L. Kalász

TNT2016

Una coproducció de Festival TNT-Terrassa Noves Tendències i Readymade

http://readymadeproductions.com/