Ds. 1 oct. / 19:30h

Plaça Vella

50'

Gratuït

Molta gent sent eufòria en un concert o en un partit de futbol, però molt poca gent la troba en una peça de dansa. Quim Bigas, ballarí, coreògraf i performer aconsegueix fer-nos alliberar totes les endorfines amb el seu últim espectacle Molar.

Molar és un exercici al voltant d’allò que ens fa sentir bé. Bigas utilitza el seu cos, vídeos, àudios, pancartes i hits pop i llatins per fer-nos arribar les seves reflexions sobre la comercialització de la felicitat més estandarditzada.

Bigas treballa amb diverses imatges relacionades amb la felicitat (la publicitat de Coca-cola, l’eufòria d’un gol, l’emoció d’un esdeveniment concret…) per qüestionar la representació de la felicitat més consensuada, a la qual sembla que, per arribar-hi, ens haguem de comportar d’una manera determinada. I ho critica, perquè per a ell les emocions són transitòries. No hi ha manual ni cap llibre d’autoajuda que les pugui explicar, ordenar o controlar.

Quim Bigas (Barcelona, 1984) és un artista multidisciplinari format entre Barcelona, Àustria i Holanda que ha col·laborat amb El Conde de Torrefiel i artistes com Aitana Cordero.

 

Fitxa artística

Un treball de Quim Bigas Bassart
Assistència de moviment: Søren Linding Urup
Veus: Toni Nievas, Raquel Tomàs, Javier Cuevas i Cristina Hernández Cruz

 Una producció de Quim Bigas amb Suport a la Creació/Laboratoris de Moviment de Fira Tàrrega, El Graner i la col·laboració de Nau Estruch de Sabadell