Dv. 30 set. i ds. 1 oct. / 11h, 16h i 19h (dv) - 11h, 16:30h i 19h (ds)

Punt de trobada: Teatre Principal

40'

3€

Plácido Mo, l’últim projecte de l’actriu Magda Puig, és un recorregut per la ciutat, guiat per la veu d’algú que ha viscut als seus carrers. Aturades en llocs invisibles, llocs sense Història, però plens de vida no relatada. Re-visitar. Re-mirar. Re-enfocar. Re-construir. I entre parada i parada, petites intervencions artístiques que parlen d’aquestes històries invisibles.

El twitter de @Placido_Mo, un home en atur crònic, amb depressió, abandonat per la dona i sense sostre, que explica, gairebé a temps real, com es busca la vida al carrer va ser el detonant del projecte.
Rere l’alter ego de Plácido Moreno hi ha en Juan Carlos, en Martín, en Germán, l’Inma i en Toni. Tots cinc han viscut al carrer i són ells mateixos qui gestionen el compte gràcies a la campanya “Tots mereixem una oportunitat”, una iniciativa de la Fundació Arrels.
L’obra, que compta amb la col•laboració d’Andana i Creu Roja, és un espectacle itinerant creat especialment per al Festival TNT 2016.
L’escenari és la ciutat de Terrassa i té uns protagonistes molt concrets: persones que han dormit en aquests carrers i que es convertiran en el que la companyia de teatre Rimini Protokoll defineix com a everyday experts.
Plácido Mo #Terrassa ens convida a descobrir Terrassa amb uns altres ulls.

estrenacopro

 

Fitxa artística

Idea original i direcció: Magda Puig
Assessorament artístic: Judith Pujol i Ricard Soler
Grup Andana: Nino Gogockhia,Pere P. Martínez,Mercedes Cáceres,Itam Bidiar
Col•laboració: Andana – Creu Roja
Agraïments: Andreu Martínez, Fundació Arrels Barcelona y Plácidos (@placido_mo),Tmesa,Cinemes Catalunya, Escola Cultura Pràctica, Bea i Marina d’Andana, Teresa Torres, Marc Puig, Mònica Bofill, Nicolás Chevalier, Ramon Bonvehí i Queralt Casasayas.

 TNT2016

Una coproducció del Festival TNT-Terrassa Noves Tendències i Magda Puig

 


Compra aquí tus entradas