Blog

Espectacles ‘MADE IN TNT’ 2016 (3/4)

19-09-2016
Blog
Sense comentaris
Etiquetes: , , , , ,

Arriba el tercer capítol de la sèrie “MADE IN TNT” 2016! Avui us volem parlar de les propostes de G.R.U.A., Marc Caellas i Nico Roig, tres coproduccions del Festival TNT que podreu veure el dia 1 d’octubre!

 

CARAVANA DE TRÀILERS
G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics)
Ds. 1 oct. l 12.30h l Teatre Principal l 1h 10’ l 7€

post-4-1

No té res a veure amb camions, ni amb logística o mecànica. Caravana de tràilers és un concurs de peces escèniques on el públic exerceix de programador.

Caravana de tràilers és la presentació de diferents tràilers escènics agrupats en un esdeveniment lúdic i reflexiu. S’ofereixen 6 avançaments teatrals i, al final de la vetllada, el públic escull la peça guanyadora, que es programarà a la propera edició del festival. El sistema, que atorga al públic el rol de programador, vol donar visibilitat al treball dels artistes i, a la vegada, reflexionar sobre el concepte de programació i els mecanismes de compra i venda d’art.

Enguany les propostes participants són:
Judici al TNT – Agost Produccions
No soy rusa (Una peli de tu vida) – La Srta. Blanco
Cosas que pasan / Un ciruelo ca(r)gatido de manzanas – Laura Alcalá
Díptico por la identidad – Vértebro Teatro
Labranza – Lamajara
Radio Hit – Ursa Sekirnik

G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics) és un conjunt d’operaris de la creació que s’uneixen amb l’objectiu de fabricar nous contextos i formats d’exhibició artística, transportant pràctiques i pensament contemporani a diferents entorns i paisatges. Format per Pere Faura, Anna Rubirola i Claudia Solwat.

www.tea-tron.com/grua/blog


EL PERICO TUMBA LA PALOMA
Marc Caellas
Ds. 1 oct. l 17.30h l Amics de les Arts l 60’ l 3€

post-4-2

Si el capitalisme s’ha convertit en narcocapitalisme, és el moment de la narcocultura.

Una obra sobre la cocaïna, el seu consum, els seus efectes i els seus noms.

Una creació escènica sobre la guerra contra les drogues, la prohibició, la legalització, on s’amaga i perquè s’amaga. Una peça d’arts vives sobre l’imaginari construït al voltant d’aquesta pols blanca.

La cocaïna mou el món, salva bancs en fallida… és el negoci més rentable.  No parlar de la cocaïna, no exhibir-la, implica continuar amb la mateixa negació de la realitat que es practica respecte l’esclavatge. Com l’or, la cocaïna està imbuïda de violència i cobdícia, brillantor que fa pudor de transgressió.

www.marccaellas.com


OS MEUS SHORTS 3
Nico Roig
Ds. 1 oct. l 19.30h l Sala Maria Plans l 50’ l 7€

post-4-3

Un collage dels paisatges sonors de Nico Roig.

Quan no fa de guitarrista de Refree, o de Maria Coma, o no composa peces per dansa i teatre, o no toca amb el seu grup de pop-impro-electro-noise, Nico Roig dibuixa i apunta idees, una per pàgina, a la seva llibreta.

D’aquí neix Os Meus Shorts 3, un espectacle amb projeccions, performance i música a base de fragments independents. Un collage visual i musicat de totes aquestes emocions, estats d’ànim, situacions i reflexions apuntades. Una banda sonora fresca i improvisada que evoluciona a mesura que ho fa la història, formada d’idees entrelligades. El resultat és espectacularment variat i viatja de la clàssica contemporània al rock experimental.

Per materialitzar tot això, Nico Roig compta amb el gran realitzador audiovisual Martín Gutiérrez, que acompanyarà la música amb imatges manipulades en directe, i els músics Xavi Lloses (teclats) i Oriol Roca (bateria).

https://nicoroig.wordpress.com/
http://cargocollective.com/martingutierrez