Blog

Espectacles ‘MADE IN TNT’ 2016 (4/4)

23-09-2016
Blog
Sense comentaris
Etiquetes: , , , , ,

Encetem el quart capítol de la sèrie “MADE IN TNT” 2016!
Tanquem la sèrie de les coproduccions del Festival TNT amb les propostes de Toni Mira i l’Agrupación Señor Serrano.

 

SOMNIS ROBATS
Toni Mira
Ds. 1 oct. l 20.30h l Casa Alegre de Sagrera l 25’ l Gratuït

post-6-1

Somnis Robats és un mapping fet a mà i creat especialment per a la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa

Una parella de lladres aconsegueix entrar de nit a la Casa Alegre de Sagrera. Un cop dins se n’adonen que el més valuós que hi ha dins són els somnis que han quedat atrapats en els mobles i en les parets de la casa durant molts anys. Amb enginy i imaginació aconsegueixen que aquests somnis apagats travessin la façana de la casa i prenguin novament vida.

Somnis robats és un mapping fet a mà. Però també és una coreografia feta amb el cor i sobretot un espectacle creat especialment per a aquest meravellós edifici de la ciutat. Dansa, vídeo i arquitectura units per compartir amb el públic un petit viatge a través dels somnis.

 

BIRDIE
Agrupación Señor Serrano
Ds. 1 oct. l 22h l Teatre Alegria l 1h 10’ l 10’50€

post-6-2

L’Agrupación Señor Serrano és una de les companyies catalanes de creació contemporània amb més reconeixement a l’estranger i una de les principals apostes del Festival TNT des dels seus inicis!

A Birdie, la seva última creació, ens convertim en ocells entre dos miratges.
D’una banda, guerres, sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, explotació laboral, inestabilitat política, pèssimes condicions sanitàries, persecucions, deportacions forçades, explotació abusiva de recursos naturals, aqüífers esgotats, escassetat d’aliments…
De l’altra, supermercats ben fornits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat, respecte pels drets humans, benestar, reciclatge i energies renovables, prosperitat, mobilitat social…

Guardonats amb el Lleó de Plata 2015 a la Biennal de Venècia, les produccions de l’Agrupación Señor Serrano -sempre en la línia del Festival TNT- barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana d’avui en dia.

www.srserrano.com