Blog

Vine al MIRADES TNT i converteix-te en un expert tenetero!

21-09-2016
Blog
Sense comentaris
Etiquetes: , , , , , ,

Aquest divendres, dia 23 de setembre, a partir de les 19.30h a la Plaça Vella de Terrassa tindrà lloc el Mirades TNT. Es tracta d’una activitat gratuïta que vol fer arribar el Festival Terrassa Noves Tendències a tothom i que dóna les claus per conèixer els diferents espectacles, entendre’ls i gaudir-ne més a fons.

En aquest cas, l’artista Pere Faura serà l’encarregat de presentar i acostar la programació del Festival TNT 2016, que tindrà lloc del 29 de setembre al 2 d’octubre, als veïns de Terrassa.

post-5-2

Pere Faura, ballarí i performer, en una imatge del seu espectacle Sin baile no hay paraíso, estrenat amb èxit al CAET el febrer de 2016.

El Mirades TNT és un espai obert al públic, participatiu i gratuït. Altres encarregats de presentar l’activitat han estat Víctor Molina, acadèmic de l’Institut del Teatre, i el gestor cultural Jordi Fondevila, l’any 2013; Jordi Bordes, periodista cultural d’El Punt Avui i membre de la plataforma Recomana.cat, l’any 2014; i Pablo Gisbert, de la companyia El Conde de Torrefiel, l’any 2015.