Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

1 i 2 d’octubre a les 18h

Ca n’Anglada, 7€

*Rebreu un correu electrònic amb l’adreça exacta quan s’acostin les dates.

 

3 d’octubre a les 13h

Pati de l’Ajuntament, 7€

Durada 80′

Aquest any al TNT hi ha diverses propostes que venen a fer destacar diferents poderíos (els potencials, les potencialitats particulars) del fet escènic.

Si a Se respira en el jardín como en un bosque els d’El Conde de Torrefiel se centren en l’intercanvi bàsic, de tu a tu, entre qui actua i qui observa, a La Llista en Quim Bigas fa un homenatge al fet escènic com a espai creat per i per a la col·lectivitat. O bé com a espai per experimentar altres maneres d’estar col·lectivament.

En Quim parteix de la idea que una llista és un lloc on determinades paraules es troben com si fos per primer cop. Un lloc ‘zero’, on es fan possibles noves relacions —entre significats, objectes, persones. Una llista com una pàgina en blanc, tot i estar coberta de tinta.

Combinant l’enumeració de coses i més coses (provinents de llistes i més llistes) amb les accions del seu cos i les traces de la seva història, a La Llista en Quim Bigas convertirà ca n’Anglada i la Plaça de l’Ajuntament de Terrassa en un lloc zero similar, en un espai on regnin la promiscuïtat i la ineficiència a l’hora de descodificar o donar nom a les coses que ens hi passin. Aquesta llista particular comptarà, a més a més, amb les traces particulars dels i les joves de Terrassa que l’any passat van participar del projecte Vincdesdevenir (creat en ocasió del TNT) i les de la Montse Sala, fundadora de la desapareguda companyia amateur de teatre de la ciutat Rodamón.

Les paraules aquí són moviment, part de coreografia. I el cos, una àncora que ens situa en aquest ara i aquest aquí. La Llista, finalment, com un espai i un temps on totes, juntes i atentes, podem assaborir la potència i la llibertat de la pàgina en blanc i on poden desaparèixer, encara que només sigui una estona, les jerarquies i les etiquetes.

La llista és una proposta de Quim Bigas Bassart amb el suport dramatúrgic de Raquel Tomàs i la producció d’Anna Bohigas i Inés Lambisto.

La llista va néixer el 2017 a partir d’una invitació de Coincidències Terrats en Cultura; des d’aleshores ha continuat creixent i mutant gràcies que, a cada espai on té lloc, compta amb la col·laboració local de cert nombre de persones i coses.

Amb el suport de FiraTàrrega – Suport a la Creació 2019.

TAMBÉ ET RECOMANEM

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI