Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

MAKERS ITINERANTES

L'Alakran

Dimarts 27 de setembre, 19h. PUNT DE TROBADA: Merceria Rambla. Rambla d’Egara 174, Terrassa

Dimecres 28, 19h. PUNT DE TROBADA: Seu d’Ègara, Carrer de la Rectoria, 16, Terrassa

Dijous 29 de setembre, 19h. PUNT DE TROBADA: Centre excursionista de Terrassa. Carrer de Sant Llorenç, 10, Terrassa.

Durada: 60 min

Idioma: castellà

*Gratuït subjecte a aformanent per ordre d’arribada

Aquest TNT va, entre altres coses, d’honrar allò que ja és en un espai abans d’arribar-hi, i de col·locar-ho per davant del discurs escènic – o al seu costat. A propostes com la de les nyamnyam se suma, en aquest sentit, la de la Compañía L’Alakran. 

A primera vista, la jugada és senzilla. Durant els dies que duri el festival, l’Oscar Gómez Mata passejarà per Terrassa acompanyat del seu amic i coperformer Juan Loriente. Caminaran sols. Pel camí parlaran, o no, observaran el seu entorn i sentiran que els fan mal les cames. Aniran d’excursió – literalment. Cada dia es dirigiran a un lloc nou, i hi hauran quedat amb algú. Escollits i coneguts prèviament, espais i hostes els esperaran a l’hora acordada – i a nosaltres també. 

La peça partirà de la conversa amb qui els aculli però a partir d’aquí anirà descobrint nous camins. S’hi aniran entrellaçant, per exemple, fragments de discursos heretats del Makers original – estrenat l’any 2021. Itinerantes continua o enriqueix així els protocols d’aquelles primeres trobades, en què els dos actors ja buscaven moure’s entre les diferents capes de realitat temporal que conviuen a escena. Aquí, la pràctica teatral és duta a l’exterior per fer-nos veure que en tot el que ens envolta hi convergeix molt més del que salta a la vista. 

Les històries que escoltarem, la ruta, el caminar i l’estat en què aquest caminar col·locarà a en Juan i l’Oscar, l’amor i la confiança que es tenen: Tot ve de diferents formes d’abans, i és allà on s’hauran forjat les possibles ressonàncies entre elements en joc durant l’ara que serà cada funció. Com ja passava a Makers, els accidents que aquestes ressonàncies provoquin s’immisciran orgànicament en la peça. Posaran en tensió els discursos preconcebuts i faran que ens preguntem constantment on comencen els uns i on ens duen els altres. 

L’Alakran ens dona així l’espai i la batuta per fer-nos la nostra pròpia idea dels llocs que visiten. En aquests camps sembrats i germinats d’històries i possibilitats, qui decidirà què recollir serem nosaltres.

TAMBÉ ET RECOMANEM

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI