Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Convocatòria oberta: programa d’acompanyament d’artistes residents


15 juny 2020, 10:40h

El Festival TNT obre una nova convocatòria dirigida a creadors i creadores, tant consolidats com emergents, que vulguin desenvolupar un nou projecte de creació i que la seva línia d’investigació es situï en l’àmbit dels nous llenguatges artístics, l’escena híbrida, la recerca i la innovació.

>Descarrega aquí les bases completes

Presentació
L’inici d’una nova etapa del festival Terrassa Noves Tendències (TNT) s’ha produït en un moment d’extrema fragilitat mundial però també en un moment d’oportunitat de canvi, de transició cap a un món en el qual valors relacionats amb la solidaritat, el bé comú, el respecte al medi ambient o la cura poden passar radicalment a primera línia. Si la cultura, com diu Marina Garcés, és la possibilitat que una societat es pensi a ella mateixa, les agents culturals tenim una oportunitat gegant a les nostres mans per reivindicar-nos com a necessitat i no com a instrument. És per això que, en l’impuls d’imbricar-nos en aquest present palpitant, plantegem una edició mixta en la qual transitarem per diversos territoris, adaptant-nos i escoltant un present incert que demana a crits retrobar-nos de nou en l’espai públic però també demana espais de creació des d’on reflexionar mentre esperem que la situació sanitària millori.

D’aquesta manera, iniciem un programa d’acompanyament a artistes residents amb la finalitat de donar-los espai, temps, eines i mitjans per desenvolupar nous projectes de creació que seran presentats en el marc del TNT 2021. Alhora, també busca connectar els creadors i les creadores amb el teixit local treballant en sintonia amb Terrassa Arts Escèniques (TAE), i acostant tant els processos creatius com la peça realitzada a comunitats de públics locals. Aquesta línia de suport a artistes es vincula a la futura creació del nou centre de creació d’arts escèniques de Terrassa com a un primer pas en la direcció de convertir la ciutat en un focus creatiu amb caràcter propi.

Objecte
TNT obre una nova convocatòria dirigida a creadors i creadores, tant consolidats com emergents, que vulguin desenvolupar un nou projecte de creació i que la seva línia d’investigació es situï en l’àmbit dels nous llenguatges artístics, l’escena híbrida, la recerca i la innovació.

Dins de la convocatòria, existeixen dues modalitats: residències de creació i residències tècniques. No hi ha incompatibilitat en optar i obtenir ambdues residències. Les sol·licituds es podran presentar des del moment de la publicació d’aquesta convocatòria fins al 12 de juliol (fins les 23.59h). La resolució de la convocatòria serà publicada a partir del 7 de setembre de 2020 a la pàgina web del festival i es notificarà directament a les candidatures seleccionades.

*Convocatòria ja finalitzada

NOTÍCIES RALACIONADES

Organitza:

Amb el suport de:

TORNA AL PRINCIPI