Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

DEMOLEDORA

Sara Serrano / David Climent / Alessia Schoor / Adriano Galante

“Habitem espais cada vegada més petits en ciutats cada vegada més grans. I ens fan fora. Habitacles petits on cada dia ocupem menys espai físic i més espai virtual. I ens fan fora. Llocs suposadament privats on es conviu amb els sons dels altres com si fossin propis. I ens fan fora. Parets que suposen més distància que l’oceà. I ens fan fora. Cases particulars on es treballa 24/7 per a poder viure 24/7. I ens fan fora. Un contracte fix discontinu amb la mudança constant. I ens fan fora. No tindrem una casa en la puta vida. I ens fan fora. L’habitatge digne és una connexió 5G. I ens fan fora.

Però la resistència és i serà demolidora.”

DEMOLIDORA és un projecte escènic, visual i sonor per a públic adult que uneix a la directora i mediaturga Sara Serrano, l’actor i creador David Climent (Los corderos S.C), l’arquitecta i dissenyadora Alessia Schoor i el músic i performer Adriano Galante (Seward).

DEMOLIDORA té com a eix central el tema de l’habitatge digne i no digne vist des de quatre perspectives artístiques: el moviment, la mediatúrgia, l’arquitectura i el so. A partir de l’experiència del confinament aquest tema ha cobrat una nova dimensió: la llar com a única realitat “de confiança”.

 

Sobre els artistes

Sara Serrano és creadora escènica i mediaturga. Llicenciada en Direcció Escènica i Història de l’Art. Màster en Pràctica Teatral per Rose Bruford College. Com a extensió al seu treball en les arts escèniques, ha realitzat incursions en el camp de la instal·lació i el muntatge multimèdia i té una llarga experiència en comissariat, producció i direcció artística d’esdeveniments i contextos culturals.

David Climent, creador i actor, comença a formar-se com actor, realitzant tallers, seminaris, i a l’Aula de Teatre de la Universitat Jaume I, amb Xesca Salazar i Valentín Pinyot. Allà va fundar al costat d’altres alumnes, LA CASUAL, una companyia de teatre vinculada a la universitat, i és allà on va conèixer a Pablo Molinero, amb qui el 2003 crea Loscorderos.sc; aconseguint diversos reconeixements com el Premi Ciutat de Barcelona 2017 i Premi de la Crítica de Barcelona 2017.

Per altra banda, el treball d’Alessia Schoor es compon de projectes arquitectònics, paisatgisme, disseny de moda i mobiliari, objectes de ceràmica, així com de fotografia i disseny d’espais escènics. La seva experiència universitària a l’escola d’art Pratt Institute de Nova York la dota d’un perfil obert a la pluralitat de formes que pot prendre l’arquitectura, mostrant així un especial interès en la intersecció de la seva disciplina amb moltes altres disciplines artístiques.

Finalment, Adriano Galante és la veu, guitarra i banjo a SEWARD, col·lectiu sonor de cançó lliure del qual és fundador, manager, lletrista i compositor, i que des dels seus començaments el 2010 ha editat 5 discos. També ha treballat amb artistes com Sara Fontán, Enric Montefusco, Ferran Palau, Els Moñekos, entre altres.

Idea i creació: Adriano Galante, David Climent, Alessia Schoor, Sara Serrano‎‎ 

Direcció i mediatúrgia: Sara Serrano‎

Actor i creador: David Climent 

Músic i performer: Adriano Galante ‎

Arquitecta i dissenyadora: Alessia Schoor‎

Organitza:

Amb el suport de:

TORNA AL PRINCIPI