Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

ME LLAMO ANA

Mariona Naudin

L’origen d’aquest projecte és una pregunta íntima que és alhora una pregunta pública: què passa quan una dona irromp en un territori que tradicionalment ha estat de domini masculí? Que succeeix quan són Elles les que obren la boca i intercedeixen en l’esfera pública? Aquesta pregunta inicial em porta a formular-me’n d’altres com, per exemple, a què respon aquesta classificació que tenim tan integrada entre allò públic i allò privat que defineix la nostra moral i les nostres vides? Com s’ha constituït aquesta línia divisòria cultural del que avui a dia considerem esfera pública i esfera privada i per quines raons? I finalment: com es pot subvertir o alterar aquest ordre? 

ME LLAMO ANA és un projecte de recerca escènica que parteix del meu interès per la línia invisible que divideix allò públic d’allò privat i per com aquesta divisió cultural regula les nostres vides i legitima l’existència d’aquests dos mons com a quelcom natural. Entre totes les eines que possibiliten aquesta jerarquia m’interessa especialment centrar-me en la paraula perquè és i ha estat un element crucial per a la construcció del relat i, per tant, per a la construcció de la veritat. Aquest domini del verb, que tradicionalment ha estat privilegi dels homes i del qual les dones hem estat apartades, fa evident una altra vegada una esquerda profunda i fosca que encara ara regula les nostres vides.

 

És fundadora i ex-membra de la companyia de teatre documental Mos Maiorum amb qui ha treballat a festivals i institucions de renom nacionals i internacionals (Festival Grec, Festival dels Arts de Bordeaux, La Casa Encendida, Teatre Lliure, Festival Temporada Alta). És també fundadora de la companyia Los Detectives i ha estat artista associada al Graner-Espai de Creació, vinculat al Mercat de les Flors. Ha treballat també a televisió i publicitat.

Actualment està treballant pels coreògrafs Montserrat Gardó i Petr Hastik a Brutology, una producció del teatre alemany FFT (Düsseldorf). Aquest any ha treballat  amb la companyia amb qui ha estrenat Aspecte global d’una qüestió al Teatre Lliure dins del Festival Grec 2022. Acaba d’estrenar Concrete Matter, la tercera obra de la companyia Los Detectives. El 2022 rodarà Ejercicios para ver a Dios una pel·lícula dirigida per Miguel Àngel Blanca (Magaluf Ghost Town) i Los Detectives.

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI