Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

matsune

ALL TOGETHER

Michikazu Matsune

> Dijous 28 de setembre a les 20:30

ESPAI: Teatre Alegria
DURADA: 65’
PREU: 11 €
IDIOMA: anglès (subtitulat en català)

Reunir en un mateix lloc totes les persones que han estat importants a la nostra vida. Això és el que l’artista japonès-austríac Michikazu Matsune, acompanyat per en Frans Poelstra i l’Elizabeth Ward, es proposen fer a All Together. No seríem qui som sense la influència que tantes altres persones han exercit sobre nosaltres: antigues professores amb qui hem perdut el contacte, familiars que ens han deixat, examants, amigues d’infantesa, companyes de feina, celebritats artístiques… Un inesgotable univers de noms i d’històries que en Michikazu, l’Elizabeth i en Frans –tres persones amb diferents orígens geogràfics, culturals i generacionals– desgranen de manera hilarant i sistemàtica, durant una hora en la qual viatjarem a través del temps i dels continents, sense moure’ns de la butaca.

La distància i la separació en un món globalitzat són temes que la pandèmia va posar sobre la taula, però també la pregunta de qui som en relació als altres. Aquesta és una inquietud que ressona en altres propostes que podem veure al festival, com les de la Sònia Gómez o Las Huecas. En el cas d’en Michikazu, la idea ve d’abans que ningú hagués sentit parlar mai de pangolins ni de coronavirus.

D’un elevadíssim component personal, la peça està creada íntegrament a partir de les vivències dels tres intèrprets, que les relaten en forma d’anècdota amb molt de sentit de l’humor i del ridícul. I de vegades les històries entren inesperadament dins del seu cos i els posseeixen, tot portant fins al Principal de Terrassa una amiga que balla tecno en una fàbrica abandonada a Berlín, una companya de pis pàmfila a Nova York o una àvia que fa teatre japonès amateur. I és que en Michikazu ve del moviment i la dansa, des d’on s’enfronta a una peça on el cos juga amb els límits del record i l’absència.

Poesia, humor, absurditat i crítica conflueixen en l’obra d’un artista tan enginyós com inclassificable, que us podeu trobar a festivals de tot el món –i que acaba d’estrenar la seva última peça al Festival d’Avinyó–, però que és el primer cop que presenta la seva feina a casa nostra. Una ocasió única per descobrir el seu univers.

Concepte i direcció artística: Michikazu Matsune
Performance: Michikazu Matsune, Frans Poelstra, Elizabeth Ward
Assistència a l’assaig: Dorothea Zeyringer
Tour manager: Franziska Zaida Schrammel

Una producció d’Studio Matsune 2018

Amb el suport del Cultural Department of the City of Vienna / MA7

Tour suport: DANCE ON TOUR Austria – un projecte de Tanzquartier Wien en cooperació amb l’Austrian Federal Ministry for European and International Affairs


https://www.michikazumatsune.info

 

TAMBÉ ET RECOMANEM

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI