Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

ENTRE(T)ACTE-19

El Corralito

9 d’octubre a les 22:45h
i 11 d’octubre a les 12h

Durada 60’
El Corralito, 3€

El Corralito

Donar una volta pel web d’El Corralito CCA – comunitat de joves creatius de Terrassa – posa de bon humor. Els instigadors de la iniciativa porten amb les mànigues arromangades des de 2015, fent de pont entre diners públics (locals, nacionals, europeus) i joves egarencs amb ganes d’explorar i explorar-se a través de les arts visuals. La missió: obrir espais i temps alternatius als circuits ja establertssovint inaccessibles per qui comença o per qui no sap (o escull no saber encara) on va – i fer-ho des d’un principi de col·laboració i de fluïdesa a nivell de formats

Un dels objectius del TNT 2020 és la voluntat de connectar més amb el teixit artístic local. Entre altres iniciatives, el programa paral·lel Entre(t)acte-19 sorgeix d’aquesta idea: una selecció d’obres d’artistes residents i convidats d’El Corralito que es podrà veure a l’espai creatiu El Galliner durant els dies del festival. Amb aquesta col·laboració el TNT aposta per visibilitzar una nova generació de creadors multidisciplinars de Terrassa, i ho fa de la mà d’una de les associacions locals que més els recolza.

Totes les propostes d’Entre(t)acte-19 fan bandera d’un activisme global que ja s’ha convertit en arquetip d’una generació sencera. Si a The big city Mabel Olea critica l’obsessió contemporània amb el materialisme a través d’una “carta àcida d’esperança”, a Dress Up your Shit Anna Solà i Iris Borràs hi sumen l’angle medioambiental posant el focus sobre el sector de la moda – la segona indústria més contaminant del planeta. Finalment, la instal·lació audiovisual/performance Loop Íntim de David Corral, Ari Shinny i Edmundo Garcia proposa reflexionar sobre temes com desgast, acumulació, residu i la (im)possibilitat de trencar cicles a partir d’un objecte analògic molt representatiu: una cinta de cassette trencada que es repeteix sense parar.

Per saber-ne més, visiteu la web d’El Corralito aquí: https://elcorralitocca.com/ca/

Divendres 9 Octubre

The big cityMabel Olea

Una crítica a la cultura contemporània obsessionada amb el materialisme, un repàs frenètic de l’humà ciber-egòlatra, el deteriorament i la resignificació de la fe. Una carta d’esperança àcida.

Loop íntim David Corral, Ari Shinny i Edmundo Garcia

La tapa de reproductor de cassette ha quedat oberta i el cassette sembla partit per la meitat. Del seu interior apareixen dues cintes i es reprodueixen sense parar. Qui és la veu que s’alça enmig del loop? Qui construeix la imatge del bosc industrial?

Diumenge 11 Octubre

Dress up your shitAnna Solà Garcia i Iris Borràs Anglada
L’emergència climàtica és un fenomen social i global que respon clarament als efectes de l’activitat humana. El sector de la moda és la segona indústria més contaminant del planeta. Quatre actes on la recerca de la identitat a través del consum desmesurat generen conseqüències incalculables.

TAMBÉ ET RECOMANEM

Organitza:

Amb el suport de:

TORNA AL PRINCIPI