Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

GATZARA 2

GATZARA

Alba Rihe

> Dijous 28 de setembre a les 22:15

ESPAI: Casa de la Música
DURADA: 60’
PREU: 11 €
IDIOMA: castellà (subtitulat en anglès)

Abdominals. Cintura. Abdominals. Cintura. Bòtox. Fama. Liposucció. Tens 53.000 missatges sense llegir. One more time. Abdominals. Power boost. One more time, we’re gonna celebrate. La setmana passada vas utilitzar el dispositiu un 238% més. Body pump. El búho está triste. And you know I can’t fake it. Pilates. Decathlon. Volies dir “cómo triunfar en onlyfans”? Algo pasa con Mary. I am my own work of art. Fa 92 setmanes de l’última còpia de seguretat. Protein cookie. Energy bar. Oh boy you looking like you like what you see.

Com a artista resident del TNT, l’Alba Rihe ha decidit fixar-se en com l’imperatiu cultural de la hiperproducció i la turboidentitat acaba convertint-nos en cossos orquestra. Suspeses a la corda fluixa entre com ens veuen i com volem ser vistes, acabem caient a la xarxa de la hiperactivitat i l’autobombo. El més important és que estiguem sempre divines, per més que haguem d’autoexplotar-nos. La classe precària va al paradís.

Amb aquesta peça, l’Alba assumeix el repte de crear un solo ple d’humor i ironia, en què es proposa de deconstruir la figura de la diva i capgirar la nostra manera d’entendre l’èxit i la fama. Perquè les dives no deixen de ser una versió profana de la divinitat, al mateix temps que són carn de sacrifici. A Gatzara, l’Alba oficia una mena d’autòpsia festiva del cos d’aquesta divinitat profana, una dissecció carnavalesca on conflueixen mites, cançons i estiraments de bíceps.

El pes de l’autoexigència transita per altres peces del festival, com Calidoscòpica, de la Sònia Gómez, o Los inescalables Alpes, buscando a Currito, de la Chachi. Gatzara posa sobre la taula la politització del jo davant la mirada que el construeix, un tema que també tracten la Mariona Naudin (Songs for the bitch witch women) i l’Ira Brand (Ways to Submit). Ens exigiríem tant si no ens sentíssim permanentment observades?

Autora i interprèt:  Alba Rihe

Mirades externes:  Xesca Salvà, Amalia Fernandez, Adrià Guardiola, CUL ACTIU

So:  Adrià Gil

Vestuari:  Sofia Archer

Co-producció:  TNT

Espais col·laboradors:  Espai Nyam Nyam, Roca Umbert.

https://albarihe.com

TAMBÉ ET RECOMANEM

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI