Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Divendres 30 setembre, 18h  – Centre civic alcalde morera

Dissabte 1 octubre, 18h – Teatre principal (sala d’assaig)

Durada: 45 min

Idioma: català

Preu: 5€. Paguen entrada les criatures. 1 adult mínim per infant, 2 adults màxim.

Edats: Infants de 4 a 9 anys + 1 adult per infant. Paguen entrada els infants.

Per aquesta edició del TNT-Kids, Animal Religion ha organitzat un taller escènic per a famílies amb infants d’entre quatre i nou anys. 

La companyia ho té tot a punt. Sobre l’escenari ens esperarà en Quim Girón. Al nostre voltant i per damunt dels nostres caps la Jou Serra ja haurà col·locat els focos, i en Joan Cot haurà engegat els altaveus i estarà a punt per pitjar ‘play’. Llums, sons… i cossos. Què més necessitem?

Després d’un escalfament on a part dels músculs sentirem la connexió amb la resta del grup i deixarem anar una mica les vergonyes, les Animal Religion se’ns enduran de viatge. Jugant a imitar el moviment d’en Quim i a imitar-nos entre nosaltres, ens deixarem endur pel moment i per la nostra imaginació. Pot passar de tot, podem convertir-nos qualsevol cosa. Mentre naveguem per aquest mar de possibilitats, la Jou i en Joan ens aniran acompanyant amb llums i sons escollits i dissenyats en directe.  

En aquest taller, d’aproximadament una hora de durada, Animal Religion ens proposa entrar en contacte amb el meravellós món de l’escenari a través de les possibilitats expressives del nostre cos. Junt amb la il·luminació i la música, la nostra improvisació esdevindrà, automàticament, espectacle – encara que no ens vegi ningú. 

La vivència és el que val. I per darrere dels nostres salts i crits i cabrioles, ressonarà inevitable l’eco de l’univers del circ, que és d’on ve en Quim. Un espai creatiu i poètic on jugar, imaginar i creure en allò impossible són els verbs que porten la veu cantant. I els que ens posen en moviment – ja sigui acrobàtic o no.

 

Taller impartit per:

Quim Girón, Joana Serra i Joan Cot.

 

TAMBÉ ET RECOMANEM

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI