Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Busquem nous #STALKERS! Dispositiu jove de curadoria d’arts vives / Convocatòria 2024-2025


15 gener 2024, 10:22h

Què busquem?

Si ets de Terrassa i tens entre 18 i 25 anys i t’interessen les arts escèniques i altres llenguatges artístics, aquesta és la teva oportunitat de viure-les des de dins! Seleccionarem 2 joves per municipi.

Què és Stalkers?

#Stalkers és un projecte per a joves interessades i/o implicades en les arts escèniques procedents de diferents municipis del territori català que vulguin participar d’una experiència al voltant de la idea de curadoria.

La proposta és impulsada per quatre plataformes d’arts vives: Festival SÂLMON< de Barcelona, Festival Sismògraf d’Olot, Fira Tàrrega i Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, que compta amb la participació del Festival Eufònic i amb la complicitat d’una desena d’Ajuntaments catalans. Stalkers és un dispositiu de governança participativa que vol apropar les arts vives a la població, que fa a les joves protagonistes directes del projecte i activa el pensament crític al voltant de la programació cultural dels municipis implicats i també del territori català en global.

Com funciona?

El projecte demana una implicació de dos anys, amb diferents moments d’intensitat i participació. Les dues persones seleccionades de cadascun dels municipis tindran l’oportunitat de viure diferents festivals d’arts vives del territori català durant el primer any; visitaran en estades de tres dies en cada ocasió els festivals Sâlmon de Barcelona (23-25 de febrer), Sismògraf d’Olot (19-21 d’abril), Eufònic de Terres de l’Ebre (12-14 de juliol), Fira de Tàrrega (6-8 de setembre) i TNT de Terrassa (27-29 de setembre). Acompanyades de creadors i creadores, gestors i gestores culturals i altres agents del sector, no només descobrireu les programacions dels festivals sinó que compartiran converses i coneixements al voltant de la tasca de curadoria, programació, models organitzatius i gestió cultural. El segon any del projecte, les stalkers, acompanyades per la figura de mediació de cada municipi i els equipaments culturals implicats, idearan una proposta d’arts vives per al seu municipi i la portaran a terme.

Com t’hi pots presentar?

> SI VOLS SER UN/A DELS 2 STALKERS DE TERRASSA, ENVIA’NS UN MAIL A terrassaartsesceniques@terrassa.cat (amb les teves dades personals, explicant la teva motivació per participar en el projecte, els teus interessos culturals i si tens o no experiència en el camp de les escèniques o de col·laborar amb equipaments del teu municipi).

DATA LÍMIT PER PRESENTAR-S’HI: 29 de gener

 

*Més informació sobre el projecte: stalkersartsvives.com 

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI