Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

EL FESTIVAL D'ARTS VIVES I NOUS FORMATS

del 28 de setembre al 2 d'octubre de 2022

 

 

 

 

Més informació sobre la 15ª edició del festival TNT – Terrassa Noves Tendències pròximament.

FESTIVAL TNT 2022

Mesures COVID-19

Des del festival TNT se seguiran en tot moment els protocols de seguretat i prevenció vigents. Es desinfectaran tots els espais, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada, l’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides i l’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i controlada per garantir la distància de seguretat i evitar aglomeracions. D’altra banda, des del festival apel·lem a la responsabilitat individual de tots i totes: mantingueu la distància de seguretat, una bona higiene de mans i recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori. I, sobretot, si creieu que podeu tenir símptomes de la COVID19 o heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, us demanem que us quedeu a casa.

ALTRES CONTINGUTS

En aquesta secció trobaràs tots els continguts d'interès com ara consells de seguretat, accessibilitat, consells de mobilitat (cotxe, transport públic, urbà i interurbà), respostes a les preguntes més freqüents i les dades de contacte.

Informació d'interès

Llistat de tots els espais de la ciutat de Terrassa on tenen lloc els diferents espectacles de la programació. Amb geolocalització Google Maps.

Els espais

Secció dedicada als professionals del sector (accés a acreditacions i informació sobre la jornada PRO).

Àrea pro

Materials promocionals de la present edició del festival (cartells, vídeos, fotografies, notes de premsa, dossier de premsa, etc.) i contacte de les responsables de premsa.

Sala de premsa

Recull dels programes de totes les edicions del Festival TNT.

Edicions anteriors

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI