Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Convocatòria Poderío Vital i Festival TNT: veniu a espantar els vostres mals!


18 setembre 2020, 08:47h

Poderío Vital i l’equip del TNT us volem fer una proposta: qui canta els seus mals espanta! 

Tens algun mal que vols espantar?
Necessites fer-los vibrar?
Necessites ventilar i fer una mica d’espai per a altres coses que puguin arribar?
Ens cantem tot això? 

Des de Poderío Vital ens proposem fer una Cançó Col·lectiva a partir d’aquests mals que volem espantar ben lluny i de tot allò que pugui aparèixer als espais que deixen en fer-los fora. I ens proposem també cantar-la juntes, construint un Cor Espanta Mals format per totes aquelles veïnes i veïns de Terrassa que s’hi vulguin apuntar.

Cantar mals propis conjuntament ens dona l’oportunitat de compartir a través del cant les experiències dels altres i, a la vegada, conèixer altres realitats que poden ser molt o poc properes, però que sempre seran diverses en les maneres de ser viscudes. Per un costat, ens interessen aquests mals, allò que fa mal, però per l’altre, també és clau l’espai que deixen al ser espantats i les possibilitats d’allò nou que es crea. Cantar cantant-nos, alleugerint-nos col·lectivament i despertant la potència d’allò nou.

Si vols participar en aquesta Cançó Col·lectiva, envia’ns en aquest FORMULARI els mals que vols espantar i allò que creix en l’espai que deixen un cop espantats.

També tens l’opció d’apuntar-te per formar part del Cor Espanta Mals i cantar juntes aquesta nova cançó! Et pots apuntar al mateix FORMULARI.

Assajarem els dies 5, 6, 7 i 8 d’octubre de 18:00h a 21:00h i la presentació pública de la Cançó i el Cor Espanta Mals serà el diumenge 11 d’octubre a les 13:30h.

Una vegada apuntats, rebreu un mail amb tots els detalls.

NOTÍCIES RALACIONADES

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI