Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Nova convocatòria d’acompanyament a artistes residents (2022-23)


23 maig 2022, 12:32h

Obrim una nova convocatòria que, un any més, dona continuïtat al programa d’acompanyament a artistes residents del Festival TNT. Seguim amb la il·lusió de generar un hàbitat favorable per a que artistes que investiguen en els límits de l’escena disposin de totes les eines necessàries. Vivim en un món amenaçat i especialment castigat pels intensos esdeveniments que estan marcant els darrers temps, on el poder econòmic és qui dirigeix els passos amb els discursos de la por i la desinformació com a grans aliats. Per això, creiem imprescindible activar el pensament crític i contribuir a obrir espais d’imaginació.

Ens calen incentius que ens allunyin del pensament únic, dels missatges apocalíptics i de l’esgotament als que aquests ens sotmeten. Com diu Marina Garcés: Pensar cansa. Però no poder pensar deprimeix. En aquest present d’hostilitat bèl·lica i d’inseguretat creixent, contrari al que es promou, és necessari no replegar-se i seguir buscant noves maneres de mirar el món que obrin consciències i contemplin escenaris de futur més esperançadors. Des del festival TNT, volem seguir acompanyant creadores i creadors amb la finalitat de donar espai, temps, suport i mitjans per desenvolupar nous projectes de creació que seran presentats en el marc del TNT 2023. També volem seguir connectant amb la ciutat de Terrassa, establint diàlegs amb la ciutadania i amb les institucions culturals i socials, sempre des de la col·laboració i el suport mutu.

OBJECTE

TNT obre una nova convocatòria dirigida a creadores i creadors, tant consolidades com emergents, que vulguin desenvolupar un nou projecte de creació i que la seva línia d’investigació es situï en l’àmbit dels nous llenguatges artístics, l’escena híbrida, la recerca i la innovació.

Les sol·licituds es podran presentar des del moment de la publicació d’aquesta convocatòria fins al 3 de juny (fins les 23.59h). La resolució de la convocatòria serà publicada al setembre de 2022 a la pàgina web del festival i es notificarà directament a les candidatures seleccionades.

Convocatòria finalitzada

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI