Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Un festival amb trajectòria

TNT és un festival de nous llenguatges artístics, és la transformació del futur en present, l’activació de noves maneres d’habitar l’expressió artística, de relacionar-la amb el nostre món, incert i accelerat, saturat i desigual, pendent d’un canvi global. TNT és provocació, incomoditat, experimentació, diversió i, també, vulnerabilitat.

TNT dona suport a pràctiques artístiques crítiques i compromeses. Estèticament obre el ventall a totes les possibilitats del nostre temps, impulsant nous formats i desbordaments de l’escena. Conceptualment, treballa amb artistes implicats amb els conflictes dels nostres temps com l’ecologia, la desigualtat, el gènere i la diversitat o l’hegemonia de les noves tecnologies.

TNT fomenta propostes que transitin per terrenys transversals provocant interseccions amb d’altres disciplines artístiques que permetin obrir l’escena a noves comunitats, tant de creadors com de públics, i treballant sempre en xarxa amb d’altres institucions, centres educatius, col·lectius locals organitzats i ciutadania en general per tal d’expandir l’arrelament del festival al seu territori: la ciutat de Terrassa.

TNT acull una programació innovadora, transdisciplinar i contemporània articulant, en cada edició, un discurs col·lectiu. Dona suport a artistes mitjançant coproduccions i residències que acompanyen els processos d’investigació i de creació i, alhora, els incentiva a dur a terme activitats participatives que propiciïn la participació de la ciutadania de Terrassa

Durant el TNT, volem generar una suspensió en el temps i en l’espai, un cap de setmana durant el qual un grup d’artistes i públic es reuneixin per trencar la quotidianitat i generar un espai comú de debat crític, artístic, d’experimentació i, sempre, de celebració.

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI