Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Convocatòria d’acompanyament a artistes residents TNT 2021


31 maig 2021, 16:59h

Seguint la iniciativa començada en l’anterior edició i a propòsit dels bons resultats, hem decidit donar continuació al programa d’acompanyament a artistes residents i obrir una nova convocatòria 21-22. L’any passat, l’inici de la pandèmia ens va forçar a parar, pensar en el passat, en el present, i generar idees noves que responguessin a un futur. Ara, que sembla que les vacunes estant propiciant que la crisis sanitària remeti lentament, ens movem dins una eufòria forçada, estranya i vàcua – no és a partir d’ara que la resta de crisis, més profundes, emergiran amb més ferocitat?-. Potser també és ara quan arriba el moment de preguntar-nos què és el que hem après de l’experiència viscuda i què és el que cal repensar. Correm el perill de tornar a un estat dominat per la frivolitat que, com destaca Peter Sloterdijk, és el principal motor de la nostra societat de consum; per altra banda, podem –i és el què ens agradaria fer–, invocar transformacions profundes de consciència que s’articulin al voltant d’allò comú. Des del festival TNT volem seguir treballant per a generar espais col·lectius des dels quals poder plantejar tot allò que veritablement ens afecta. Volem seguir acompanyant creadores i creadors amb la finalitat de donar espai, temps, suport i mitjans per desenvolupar nous projectes de creació que seran presentats en el marc del TNT 2022. Volem seguir connectant amb la comunitat local, traçant ponts amb la ciutadania, vincles amb el teixit cultural, i posant en valor la nostra interdependència. 

TNT obre una nova convocatòria dirigida a creadores i creadors, tant consolidades com emergents, que vulguin desenvolupar un nou projecte de creació i que la seva línia d’investigació es situï en l’àmbit dels nous llenguatges artístics, l’escena híbrida, la recerca i la innovació.  

Les sol·licituds es podran presentar des del moment de la publicació d’aquesta convocatòria fins a l’11 de juny (fins les 23.59h). La resolució de la convocatòria serà publicada al setembre de 2021 a la pàgina web del festival i es notificarà directament a les candidatures seleccionades. 

>Descarrega aquí les bases completes en català 

>Descarga aquí las bases completas en castellano 

>Convocatòria finalitzada/Convocatoria finalizada

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI