Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Marion Betriu, nova directora del festival TNT


15 abril 2020, 11:13h

El Festival TNT 2020 inicia una nova etapa sota la direcció de Marion Betriu . Entre els principals objectius del seu projecte, es troba el de potenciar l’obertura del festival a la ciutat accentuant la seva col·laboració amb associacions, col·lectius i ciutadania en general amb la intenció d’estrènyer el binomi Festival-Terrassa. La nova direcció també haurà de coordinar-se i col·laborar amb la nova direcció de programes de Teatre per impulsar accions de caràcter transversal. Una direcció de programes de Teatre que estarà encapçalada per Giulia Poltronieri i que serà l’encarregada de definir les línies estratègiques en aquest àmbit, així com dissenyar i coordinar la programació dels teatres de Terrassa i estrènyer els vincles amb els col·lectius de professionals i la ciutadania.

Les noves direccions de programes de Teatre i TNT són fruit del procés de selecció impulsat per l’Ajuntament de Terrassa que va comptar amb una gran participació i al que es van presentar fins a 23 candidatures en el cas del TNT i 26 pel que fa a la direcció de programes de Teatre.

Trajectòria professional
Marion Betriu és Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, amb una beca universitària a la Films and Television Academy of Performing Arts, a la república Txeca, i un Màster d’Escriptura Creativa a la Universitat d’Iowa al 2012.

En els darrers anys ha treballat a Teatros del Canal de Madrid on ha desenvolupat diverses tasques. Primer com a coordinadora artística de la programació internacional i després com a subdirectora. També ha estat membre de l’equip de direcció artística del Festival d’Arts Escèniques Frinje Madrid, a banda de ser la responsable de tallers de cinema i creació artística per a joves del Ajyal Youth Film Festival de Doha (Qatar). Ha treballat també a la revista Iowa Literària i al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

És membre de PAJ Europa (Advisors of performing Arts Japan), comissió europea anual d’avaluació d’ajudes europees a projectes japonesos (2018-2022); membre del comitè d’avaluació d’ASSTEJ (Asociación de teatro para la Infancia y la Juventud); comissària del programa d’arts escèniques per a la inauguració del centro Internacional de Prensa de Madrid a propòsit de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic; jurat del Premi SGAE de Textos Teatrals Infantils (2019) i jurat de les ajudes a les arts escèniques de l’Injuve 2018.

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI