Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

Nou punt de trobada i música electrònica al Foyer del Teatre Principal


26 setembre 2022, 18:53h

Bar a la Plaça Maragall com a punt de trobada del Festival 

Aquest any, el Bar del Teatre Principal serà el Punt de Trobada del Festival. Serà a l’exterior, a la Plaça Maragall, on també hi haurà una food truck i taules per seure. Ens hi podreu trobar fent una cervesa entre funcions, un mos ràpid per passar la gana o per acabar les nits del TNT ballant al Foyer amb les DJ.

DJ’s de l’escena local per tancar les nits del TNT

Les nits de divendres i dissabte, les tancarem amb música electrònica. Per a aquesta ocasió, hem comptat amb el suport de les Stalkers de Terrassa, el dispositiu de joves curadors/es d’arts vives que han participat en la cerca i la curadoria de dos DJ’s de l’escenal local.

–> DJ KENJI
Divendres 30 setembre, 23:30h- 01h. (Foyer del Teatre Principal)

Kenji, DJ i productor egarenc especialitzat en hiphop i electrónica com acidhouse, techno o electro. Podeu escoltar el seu ultim single “ain’t finish”

–> MERITXELL DE SOTO
Dissabte 1 octubre, 23:30h-01h. (Foyer del Teatre Principal)

Meritxell de Soto és una artista basada a Barcelona amb la idea clara d’explorar els sons i els cossos. El seu imaginari es construeix a partir del concepte líquid i de l’encarnació amb un objectiu clar: posar en el centre i donar veu a narratives tradicionalment associades amb allò que és femení. En la seva producció com a DJ, Meritxell de Soto entén el club com un espai on el cos és el centre de l’acció. I posa banda sonora a aquests moments amb sets que viatgen entre l’electrònica experimental i perreo o sons del sud.

 

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI