Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

operación

LA OPERACIÓN

Norberto Llopis

Sobre la peça: 

Norberto Llopis planteja la seva peça en forma d’operació matemàtica per deconstruir, per obrir possibilitats i canviar la manera d’entendre el temps. Una operació que vol treballar directament sobre l’acció, sobre el fer i paral·lelament, produir un canvi en la nostra manera de mirar.  

La Operación pretén investigar la formula que dona les claus del canvi i la transformació. Perquè és quelcom que no es veu, però que no para de modificar les maneres de veure, d’entendre, de significar i de relacionar-se, sense que mai es pugui tancar definitivament una única i definitiva manera de relacionar-se. 

 

 

Sobre l’autor: 

Norberto Llopis és un artista que treballa entre la coreografia, la performance i el pensament.  

És graduat per l’Escola Superior de Dansa i Coreografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Té un Màster en Performing arts pel AHK Amsterdamse hogeschool voor de kunsten, sota el programa DasArts. L’any 2016 es gradua en Filosofia per UNED i el 2018 en el Màster d’Estudis avançats en Filosofia per la Universitat Complutense de Madrid. 

La seva pràctica artística va des del treball amb i sobre el cos, a l’ús d’objectes i materials per a la construcció i reflexió de l’espai que habitem. En el seu apropament a la filosofia, intenta desenvolupar una pràctica de pensament no teoritzant sobre l’espai i els signes. 

Ha desenvolupat el seu treball artístic en forma de: peces escèniques, performances, instal·lacions, conferències i textos, entre Espanya, Brussel·les i els Països Baixos. També ha sigut intèrpret de diversos processos creatius amb artistes com Carolien Hermans, Paz Rojo, Diego Gil, Jefta Van Dinther, Res Gambier, Rafael Tormo i Cuenca i Vicente Arlandis, entre altres. 

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI