Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

orilles voladores

ORELLES VOLADORES

Nilo Gallego

Sobre la peça: 

Orelles voladores és un concert de percussió que es pregunta com podríem aconseguir que les nostres orelles es desenganxessin del cos i volessin com papallones per seleccionar i escoltar cada detall del paisatge.  

Un projecte que pretén afinar el timpà de les orelles i experimentar amb les seves potencialitats. No se sap el que pot un cos i menys encara el timpà. Fins on podríem arribar si decidim considerar el nostre timpà com la nostra connexió corporal més important amb el món que ens rodeja, amb el que és part de la nostra història i amb els éssers vius amb qui convivim? 

Nilo Gallego planteja la idea de conèixer-nos a través de l’escolta, sense paraula ni imatge, només construint un nou codi que permeti trobar-nos i compartir. Perquè la vida i les vides fan soroll, vibren, es glopegen i friccionen.  

 

Sobre l’autor: 

Nilo Gallego és músic i realitza performances en les quals l’experimentació amb el so és el punt de partida. En els seus treballs, que sempre tenen un component lúdic, busca la participació del públic i la interacció amb l’entorn i allò quotidià. Algunes de les seves performances han estat: Pigmeus do Mondego (acció sonora sobre el riu Mondego), Felipe vuelve a casa con las ovejas sonando (concierto de ovejas con cencerros o Canción de éxito mundial (performance participativa).  

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI