Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

rokatei

ROKATEI

Park Keito

Sobre la peça: 

Park Keito proposa una performance poètica coreografiada que té com a punt de partida els poemes de Takahide Nishiwaki, que parlen sobre l’ésser humà, la no perdurabilitat, la transcendència i la naturalesa.  

Park Keito a Rokatei fa una selecció d’aquests poemes per realitzar un recorregut personal i a la vegada interpretatiu. Un recorregut que dibuixi un mapa coreogràfic de diferents estats i llocs desconeguts que ens portin a investigar sobre el cos i el moviment utòpic dins la nostra societat contemporània.  

 

 

 

 

 

 

Sobre la cia: 

Park Keito és una associació establerta a Barcelona, formada per Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa. Els seus interessos i objectius de recerca se centren en diferents disciplines com el moviment, el so i l’art visual per compondre i coreografiar, en col·laboració amb altres artistes com Kahori Furukawa i Shannon Cooney. 

A l’hora de treballar en els seus projectes, els interessa descobrir diferents poètiques, intencions i estats, experimentant i reinterpretant materials i objectes quasi sempre amb enfocaments analògics. Utilitzen elements primaris, material bàsic i senzill com un sol moviment, una vocal per estirar-lo en el temps i projectar-lo a l’espai. Repetint el mateix element gravant-lo per transformar-lo, manipular-lo i convertir-lo a poc a poc en quelcom nou. D’entre els seus projectes destaquen MI-RU o New(a)days abitare futuro. 

 

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI