Segueix-nos a:

Instagram Twitter Facebook

Informació legal

SIMBI

SIMBI EN AGUAS ASTRONÓMICAS

Inés-Sybille Vooduness

Sobre la peça: 

Simbi en Aigües Astronòmiques és una performance experimental que s’inicia amb les següents interrogacions: Què passaria si s’enfonsa Haití? Què hi ha sota el sòl i què sorgiria de la mar? Qui seríem? Quines narratives estan submergides sota les nostres illes?

Aquesta retòrica poètica part d’un acte d’imaginació radical. Plantejar un futur gairebé apocalíptic aquí no és per voluntat fatalista o distòpica. Al contrari, aquest procés creatiu pretén estendre i dilatar possibilitats fèrtils ja existents.

 

Aquestes qüestions radicals surten a la trobada de la noció de “glitch” present en l’obra de Legacy Russell, Feminisme Glitch (Un manifest). En primera instància, aquest concepte permet impulsar la qualitat de moviment d’aquesta cerca, l’acció de lliscar-se.

Sobre l’autora: 

Inés-Sybille Vooduness és ballarina, coreògrafa i investigadora cultural. Des del 2018 i fins al 2022 forma part del col·lectiu Ku’dancin Afrobeatz, a través del qual desenvolupa el seu estudi del Kuduro, estil urbà angolès, i el Coupé Décalé, ball i música urbana ivoriana.  

Actualment, Inès està centrada en la creació d’un llenguatge poètic que li permeti abordar grans nocions sobre el concepte de la identitat. Ho fa a través de la dansa i totes les inquietuds i expressions contemporànies que la travessen. Ha participat com a coreògrafa, ballarina i professora en el Festival Grec, el Mac Festival, el Museu Thyssen de Madrid i el CCCB, entre altres. 

Organitza:

Amb el suport de:

Mitjans Col·laboradors:

TORNA AL PRINCIPI